Lord Residence

Newforms and Phase3 worked closely with the client to create a seamless connection between the front and rear gardens, and turn what were largely underutilised areas into stylish, usable spaces.

The project brief was to transform the front, side, and back of the house whilst maintaining the federation style of the home.
 
Incorporated into the alfresco area was a new patio structure, featuring a custom, jarrah-framed roof in keeping with the existing roof. A stainless steel barbecue and granite benchtop, all adjacent to the internal kitchen, increase the space’s usability.

Awards


Project Details

Site Address
Highgate, Western Australia
 
Project Duration
2008-2009

Project Director
Ryan Healy
 
Project Team
Matthew Gee
Erika Bjorklund
Matthew Andrew
Landscape Construction
Phase3 Landscape Construction Pty Ltd
 
Photography
David J. Adams

 


Windsor Residence


Stoneham Residence


Jennifer Residence


Majestic Residence


Hobbs Residence


Lord Residence


Margaret Residence


Mount View Residence


Burke Residence


Simpson Residence


Ozone Residence


Langley Residence

Search